2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 

Ensenyaments

Grau
Doble tit. grau en Eng. Química i de Tècniques de Bioprocessos Alim. (2019)
Grau en Enginyeria Agroalimentària (2010)
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Grau en Enginyeria Mecànica (2010)
Grau en Enginyeria Química (2010)
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)
Grau Enginyeria / Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018)

Màster Oficial
Enginyeria Agronòmica (2019)
Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica (2016)
Enginyeria Química (2013)
Gestió d'Empreses Tecnològiques/Technology and Engineering Management(2017)
Mecànica de Fluids Computacional (2018)
Nanociència, Materials i Processos: Tecnologia Química de Frontera (2013)
Prevenció de Riscos Laborals (2009)
Sistemes i Tecnologies de Conversió d'Energia (2019)


Atenció: El Consell Interuniversitari de Catalunya ha acordat allargar el període excepcional per al sistema universitari de Catalunya fins a la finalització del curs acadèmic 2021-22. Per aquest motiu la URV pot modificar les característiques de la docència i de l'avaluació per adequar-les a les circumstàncies del moment, de forma extraordinària i d'acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries. Si és el cas, s'informarà d'aquestes adaptacions a l'espai Moodle de cada assignatura.

Per saber com es durà a terme la docència en la titulació, us recomanem llegir l'apartat "DOCÈNCIA DEL CURS 21-22 ADAPTABLE A LA COVID".

Bar-cafeteria

Cafeteria-Restaurant

El Bar-cafeteria-Restaurant està situat a la planta baixa de l'aulari de l'ETSEQ. L'empresa encarregada és el Grup Soteras. Si vols contactar amb ells pots visitar la seva pàgina web www.grup-soteras.com . També tens un mail i un telèfon (977249078) a la teva disposició.

El servei de Bar

L'horari d'aquest servei és de dilluns a divendres de 8:00 h a 20:00 h.

El servei de menjador

El servei de menjador és selfservice i està obert de dilluns a divendres de les 13.00 h fins a les 15.30 h.