Grado en Ingeniería de Bioprocesos Alimentarios (2017) |
Asignaturas |
BASES TECNOLÓGICAS DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 | |||||||||||||||||
Asignatura (*) | BASES TECNOLÓGICAS DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL | Código | 20234108 | |||||||||||||||
Titulación |
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Ciclo | 1º | |||||||||||||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||||||||||||
3 | Obligatoria | Tercer | 2Q |
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Impartición | Modalidad por grupo de trabajo | Idioma de impartición, horarios y fechas de examen | ||||||||||||||||
Prerrequisitos | ||||||||||||||||||
Departamento | Bioquímica y Biotecnología |
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Coordinador/a |
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Correo-e | miriam.lampreave@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat |
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Profesores/as |
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Web | ||||||||||||||||||
Descripción general e información relevante |
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA: L'objectiu de l'assignatura es aportar coneixement sobre els conceptes, procediments i sistemes utilitzats en la producció animal, pel seu consum en l'alimentació humana tant com a producte fresc com matèria primaria transformada. S'estudiarà la nutrició, higiene i sistemes de producció animal així com les instal·lacions ramaderes, tot sota el parany del benestar animal |
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(*)La Guía docente es el documento donde se visualiza la propuesta académica de la URV. Este documento es público y no es modificable, excepto en casos excepcionales revisados por el órgano competente o debidamente revisado de acuerdo la normativa vigente. |