Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Codi | 19031204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Introducció de l'assignatura |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels blocs temàtics a l’aula. |
Estudis previs | Es preguntarà aleatòriament, avanç de començar una pràctica, sobre els conceptes bàsics per desenvolupar la mateixa. Es demana als alumnes uns estudis previs de cadascuna de les pràctiques. |
Pràctiques a laboratoris | Realització de pràctiques al laboratori, en grups de 2-3 persones, on es requerirà un informe de grup de cadascuna de les pràctiques. |
Presentacions / exposicions | Seminaris sobre temes d'actualitat relaionat amb l'assignatura |
Treballs | Informe de pràctiques |