Enologia (2003) |
Assignatures |
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | Codi | 19042101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de problemes plantejats a classe. | 10% | |
Pràctiques a laboratoris | Imprescindible la assistència. Presentació i posta en comú dels resultats de les pràctiques al celler Mas dels Frares. |
10% | |
Proves de Desenvolupament | Examen al final del curs sobre tot els coneixements. | 80% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||