Enologia (2003) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA | Codi | 19042211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer les diferents tècniques moleculars per la identificació i quantificació de llevats i bacteris làctics i acètiques del vi | A7 A8 A12 A13 |
B1 |
C1 |
Conèixer les característiques estructurals, morfològiques, genètiques i fisiològiques dels llevats i bacteris làctics. | A7 A8 A11 A12 |
B1 |
C1 |
Definir la biotecnologia enològica i explicar els principals mètodes de modificació genètica dels llevats, bacteris làctics i Vitis | A7 A8 A11 A12 A13 |
B1 |
C1 |
Aplicar els coneixements teòrics en les pràctiques. | A8 A11 A12 A13 |
B1 B2 B3 B5 |
C1 C2 C5 |
Participar de forma activa en les classes. | B1 B2 B3 B4 |
||
Transferir els coneixements teòrics i els resultats obtinguts en les pràctiques mitjançant un treball d'equip i sintetitzar-les en una exposició oral. | B1 B2 B3 B4 |
C2 C5 |