Guia docent Escola Universitària d`Infermeria |
català |
Infermeria (2002) |
Assignatures |
NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA | Codi | 18031018 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Troncal | Primer | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
1. Comprendre els coneixements bàsics dels nutrients, les seves funcions biològiques i estructurals, la composició química dels aliments i l’ús de les diferents taules de composició. | A16 |
B1 |
|
2. Descriure els factors que s’interrelacionen entre salut-malaltia i l’hàbit de la nutrició en totes les etapes del desenvolupament de la persona. | A1 A16 |
B1 B4 |
|
3. Prendre consciència del caràcter evolutiu de la nutrició. | A16 |
C2 C3 |
|
4. Conèixer els factors prevalents dels hàbits nutricionals i la seva repercussió en la salut dins del nostre entorn social. | A1 A12 |
B1 B2 B5 |
C2 C3 |
5. Comprendre la importància que tenen els hàbits dietètics en les persones i la seva repercussió holística. | A1 A12 |
B1 B2 B5 |
C2 C3 |
6. Aplicar mesures dietètiques per afrontar situacions de malaltia de la persona. | A8 A12 A16 |
B1 B2 B5 |
C2 |