Codi |
|
A6 |
Aplicar tècniques instrumentals de laboratori. |
A11 |
Conèixer els principals components de les cèl.lules, i els principis bàsics dels processos metabòlics i fisiològics. |
A12 |
Identificar, seleccionar i millorar microorganismes industrials. |
A22 |
Conèixer els processos tecnològics de la indústria agroalimentària. |
A24 |
Saber controlar les operacions que intervenen en els processos industrial de fabricació, transformació i/o fraccionament i envasat de productes alimentaris. |
A30 |
Conèixer el desenvolupament i la innovació en la indústria alimentària, i el fonaments relacionats amb la higiene i seguretat de productes alimentàris. |
B2 |
Resoldre problemes de forma efectiva. |
B3 |
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
B4 |
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. |
B5 |
Treballar de forma col·laborativa. |
B9 |
Planificació i organització. |
C4 |
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. |