Enologia (2006) |
Assignatures |
ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 | |||||||||||||||||
Assignatura | ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT | Codi | 195131206 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
4.5 | Optativa | Únic anual |
||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | josep.ribas@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | Aprofundir a l'analisi sensorial del vi, tant sota el punt de vista descriptiu com del tècnic | |||||||||||||||||
|