Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS | Codi | 19031103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 1.5 | 3 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura:temari, avaluació, horaris,... |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts. |
Pràctiques a laboratoris | Desenvolupament al laboratori de diferents analítiques químiques de diferents aliments |
Fòrums de discussió | Plantejament de problemes i discussió dels protocols dels procediments analítics a desenvolupar en el laboratori |
Resolució de problemes, exercicis | Resolució de problemes simulant casos pràctics |
Supòsits pràctics/ estudi de casos | Plantejament de problemes concrets en bas eels protocols dels procediments analítics a desenvolupar en el laboratori Fer cerques relacionades amb el temari |