Codi |
|
A4 |
Explicar de manera comprensible fenòmens i processos relacionats amb aspectes bàsics de química i bioquímica. |
A6 |
Aplicar tècniques instrumentals de laboratori. |
A12 |
Identificar, seleccionar i millorar microorganismes industrials. |
A17 |
Avaluar la incidència dels factors de producció en laqualitat dels productes alimentàris. |
A18 |
Conèixer i entendre els processos de producció de matèries primes (plantes i animals). |
A24 |
Saber controlar les operacions que intervenen en els processos industrial de fabricació, transformació i/o fraccionament i envasat de productes alimentaris. |
A25 |
Conèixer les modificacions que sofreixen els aliments durant els processos de preparació, acondicionament, transformació i conservació. |
A27 |
Conèixer els principals components dels aliments i saber realitzar anàlisis dels mateixos. |
A41 |
Tenir capacitat per desenvolupar i transferir tecnologia, entendre, interpretar i adaptar els avenços cientifics dins de l'àmbit agroalimentari. |
B1 |
Aprendre a aprendre. |
B2 |
Resoldre problemes de forma efectiva. |
B3 |
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
B7 |
Comunicar-se de manera efectiva i amb asertivitat a l'entorn laboral i com a ciutadà. |
B8 |
Sensibilització en temes medioambientals. |
B9 |
Planificació i organització. |
C1 |
Dominar l’expressió i la comprensió d'un idioma estranger. |
C4 |
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. |
C5 |
Desenvolupar la vida personal i professional tenint una perspectiva àmplia i global del món. |