Enologia (2003) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA | Codi | 19042211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Brown, T.A., Gene cloning and DNA analysis, Oxford Blackwell Science, 2001 Fleet, G.H., Wine microbiology and biotechnology, Switzerland Harwood Academ. Cop., 2002 Carrascosa, A.V., Microbiologia del vino, AMV Ediciones, 2005 Ausbel, F., Brent, R., Kingston, R., Moore, D., Seidman, J., Smith, J. i Stuhl, K., Short protocols in molecular biology, Current Protocols, 2002 |
Complementària | |