Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19052226 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 6 | 0 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer les característiques estructurals, morfològiques, moleculars i fisiològiques dels llevats. | A4 A5 A10 A11 |
||
Conèixer les característiques estructurals, morfològiques, genètiques i fisiològiques dels bacteris làctics. | A4 A5 A10 A11 |
||
Conèixer la bioquímica de la fermentació alcohòlica i malolàctica, i raonar per identificar els possibles problemes de parada de fermentacions per solucionar-les. | A4 A5 A10 |
||
Conèixer les principales alteracions produïdes pels llevats, bacteris làctics, bacteris acètics i fongs en els mostos i vins, i explicar les principales tècniques d'estabilització microbiològica dels vins. | A4 A5 A10 |
||
Aplicar els coneixements teòrics en les pràctiques | A11 A13 A15 |
B1 B4 B6 B8 |
|
Transferir els coneixements teòrics i els resultats obtinguts en les pràctiques mitjançant un treball d'equip i sintetitzar-les en una exposició oral. | A5 A11 A13 |
B2 B6 B8 B10 |
C2 C5 |
Participar de forma activa en les classes | B1 B6 B10 |
C4 |