Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Enginyeria Ambiental (MENTA) (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA D'ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | ENGINYERIA D'ALIMENTS | Codi | 20615216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Proves pràctiques | Assigments of food processing operations | 60% | |
Proves orals |
An oral presentation focused on the production process of several products that could be obtained from a specific raw material. |
40% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||