L'objectiu de l'assignatura és el de proporcionar a l’alumne els coneixements necessaris sobre els principis bàsics de química orientats a les bases químiques de la nutrició i dietètica i a la química dels aliments. Estudiar els principis de conservació de la massa i de l'energia en els processos de transformació de la matèria, per tal de compendre els processos implicats en les propietats i transformacions dels aliments. Introduir les bases de la química analítica i de la reacitivitat dels grups funcionals presents en els aliments.Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant,
en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta
a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per
poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent