2011_12
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Nutrició Humana i Dietètica (2002)
 Assignatures
  TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) TOXICOLOGIA ALIMENTÀRIA Codi 14031011
Ensenyament
Nutrició Humana i Dietètica (2002)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 4.5 1.5 Troncal Tercer Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Ciències Mèdiques Bàsiques
Coordinador/a
DOMINGO ROIG, JOSÉ LUIS
Adreça electrònica joseluis.esparza@urv.cat
ana.bocio@urv.cat
joseluis.domingo@urv.cat
Professors/es
ESPARZA MARTÍN, JOSÉ LUIS
BOCIO SANZ, ANA
DOMINGO ROIG, JOSÉ LUIS
Web
Descripció general i informació rellevant Els principal objectiu d’aquesta assignatura és que l’alumne conegui quines són les principals substàncies tòxiques que es poden trobar en els aliments i com actuen aquestes dins l’organisme humà. El desenvolupament específic del programa de Toxicologia Alimentària ha de permetre adquirir els criteris necessaris per poder avaluar els possibles riscos per la salut del consumidor degut a la ingesta d’aquests tòxics a través de la dieta.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent