Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19052226 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 6 | 0 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
58 | 87 | 145 | |||||
Atenció personalitzada |
|
2.2 | 0 | 2.2 | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves mixtes |
|
1.5 | 0 | 1.5 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |