Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19052226 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 6 | 0 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Proves objectives de preguntes curtes | 1r parcial. Preguntes curtes i tipus test sobre una part del temari de l'assignatura. | 30% | |
Proves objectives de preguntes curtes | 2n parcial. Preguntes curtes i tipus test sobre una part del temari de l'assignatura. | 30% | |
Proves mixtes | Exàmen final amb preguntes curtes i tipus test, on s'avaluaran els coneixements i competències adquirides al llarg del curs. | 40% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Primera convocatòria: avaluació continuada. La nota correspon a la suma de les notes dels tres controls que es realitzaran al llarg de l'assignatura. És obligatori presentar-se a les 3 proves per poder optar a l'avaluació continuada. Segona convocatòria: els tres controls seran substituits per una prova única, que correspon al 100% de la nota final. |