Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR | Codi | 20214115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
R. Paul Singh, Dennis R. Heldman (2009) Introducción a la ingeniería de los alimentos 2a edició, Editorial Acribia, Zaragoza. Fellows, Peter (2000) Food processing technology : principles and practice, 2a edició, Boca Raton, Fla. : CRC Press; Cambridge : Woodhead Publishing Ltd. Dennis R. Heldman and Daryl B. Lund (editors) (2007) Handbook of Food Engineering 2ª edició, Boca Raton: Taylor & Francis. Ibarz, Alberto i Barbosa Cánovas, G. (2003) Unit Operations in Food Engineering, CRC Press, Boca Raton Rotstein, Enrique; Singh, R. Paul; Valentas, Kenneth J. (1997) Handbook of Food Engineering Practice, Boca Raton, Fla. : CRC Press.
|
|
Complementària | |
Simpson, Ricardo (2009) Engineering Aspects of Thermal Food Processing, Boca Raton : Taylor & Francis. Rao, Chandra Gopala (2008) Essentials of food process Engineering, Boca Raton, FL CRC Press. Smith, P. G. (2003) Principles of Food Process Engineering, Kluwer Academic/Plenum, New York. Toledo, Romeo T. (2007) Fundamentals of Food Process Engineering, Springer, New York. |