Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA | Codi | 19214105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Sessió Magistral |
|
preguntes oral del 2 parcial | 5% | ||||
Seminaris |
|
treball en equip- presentacions | 15% | ||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
informes | 20% | ||||
Proves mixtes |
|
preguntes curtes i de desenvolupament. nota que representa un 30% del primer parcial i 30% del segon parcial | 60% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
A l'iniic de l'assignatura es donaran les especificacions pertinents sobre l'avaluació continuada |