Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I | Codi | 19214111 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtiques de la assignatura. |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts. |
Presentacions / exposicions | Exposició dels resultats obtinguts durant les pràctiques de laboratori. |
Pràctiques a laboratoris | a) Microbiologia enològica. b) Bioquímica enològica. |
Treballs | Realització d'un informe de les pràctiques |