Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | QUALITAT EN PROCESSOS AGROALIMENTARIS | Codi | 20214125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||||||||||||||||||||
Avantprojecte |
|
Treball pràctic que s'avaluarà en dos blocs separats, un per quadrimestre. La nota de cada quadrimestre, inclourà la nota d'un informe escrit (35%), la nota d'una presentació (15%), la nota d'una defensa individual (20%) i una nota de seguiment del treball en equip (30%). | 65% | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Proves teòriques i de resolució de problemes pràctics a realitzar al llarg del curs i corresponents als continguts teòrics de l'assignatura | 26.25 % | ||||||||||||||||||||||||||||||
Proves pràctiques |
|
Resolució de problemes pràctics realitzats, individualment o en grup, durant les hores de classe o fora d'elles | 8.75% | ||||||||||||||||||||||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Comentaris sobre la primera convocatòria La nota mínima de les diferents activitats s'especificarà en l'espai Moodle de l'assignatura que estarà disponible per als estudiants el primer dia de curs. Comentaris sobre la segona convocatòria L'avaluació de la segona convocatòria ea farà de la següent manera: 26.25% proves objectives de preguntes curtes8.75% proves pràctiques (realitzades durant el curs) 52% proves de desenvolupament (realitzades durant el curs) 13% proves orals realitzades durant el curs |