Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES | Codi | 19204216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Sessió Magistral |
|
65% | ||||||
Treballs |
|
15% | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
20% | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La asignatura se evaluará por medio de un examen final con los contenidos exigidos. |