Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA | Codi | 19214109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||
Seminaris |
|
Assistència i posterior treball en grup als dos seminaris. | 25% | ||||||||
Pràctiques de camp/sortides |
|
Sortida d'un dia | 25% | ||||||||
Proves mixtes |
|
Es realitzarà una prova que inclourà una part tipus test i una altra de desenvolupament. | 50% | ||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Cada part avluada ha d'obtenir una qualificació mínima de 4. En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria. En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5. |