DADES IDENTIFICATIVES
2013_14
Assignatura (*)
CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES
Codi
19204216
Ensenyament
Grau de Biotecnologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
3
Optativa
Segon
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica
gemma.beltran@urv.cat mjesus.torija@urv.cat ricardo.cordero@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Web
Descripció general i informació rellevant
Estudi del control microbiològic que es realitza als aliments i la seva aplicació a les diferents indústries alimentàries.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent