Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | Codi | 19214203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Informes de pràctiques sobre vins i maridatge: 15% Viista centre d’activitats enolúdiques: 10% |
25 | ||||
Proves orals |
|
-Prova oral: presentació dels vins (aptitud comunicativa oral) i fitxa escrita del vi 25% -Debats i fòrums a classe i presentació de menú i de carta de vins 25% |
50 | ||||
Proves mixtes |
|
Prova mixta: preguntes curtes i de deesnvolupament | 25 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Les proves mixtes i orals han d'obtenir el 5 com a mínim per fer mitjana En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria. En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5. Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dadesdurant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor." |