2013_14
2013_14
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Enologia (2010)
1r Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
1r i 2n Cicle
Biotecnologia (2005)
Assignatures
ESTABILITZACIÓ, CRIANÇA I EMBOTELLATGE
DADES IDENTIFICATIVES
2013_14
Assignatura (*)
ESTABILITZACIÓ, CRIANÇA I EMBOTELLATGE
Codi
19605225
Ensenyament
Enologia (2010)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CONDE CHIJEB, MARTA
Adreça electrònica
marta.conde@urv.cat
Professors/es
CONDE CHIJEB, MARTA
Web
Descripció general i informació rellevant
Formar a l'alumne en tots els processos d'estabilització del vi, criança, preparació per a l'embotelalt i l'embotellat mateix.
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent