Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | GESTIÓ DE QUALITAT D'UNA INDÚSTRIA AGROALIMENTÀRIA | Codi | 20214126 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves pràctiques |
|
Encàrrec de predisseny d'una planta de procés | 15% | ||||
Proves orals |
|
Exposicions, debats, entrevistes professor-alumne | 55% | ||||
Proves objectives de tipus test |
|
Tipus test | 10% | ||||
Proves mixtes |
|
Preguntes curtes i cas pràctic | 20% | ||||
Altres | Participació en debats, treballs en equip, treballs individuals |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per a poder avaluar la segona convocatòria caldrà haver presentat tots els treballs que es plantegin durant el curs i fer un examen del conjunt de la matèria. Tanmateix caldà obtenir una puntuació mínima en els treballs lliurats i en les proves plantejades. Aquesta nota mínima es comunicarà en començar el curs. |