Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011) |
Assignatures |
TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20675201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Coneix la relació entre els factors mediambientals i els tecnològics requerits en la innovació de productes i processos alimentaris. | AP4 AP5 |
BP1 BP8 BP9 |
CC4 |
Coneix els principis de l'aplicació industrial de tecnologies emergents a la conservació i producció de productes tradicionals i nous aliments. | AP4 AP5 |
BP1 BP8 BP9 |
CC4 |
Coneix els fonaments del control analític de processos i els seus usos en la indústria alimentària | AP4 AP5 |
BP1 BP8 BP9 |
CC4 |