Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Nanoscience, Materials and Processes: Chemical Technology at the Frontier |
Subjects |
TOOLS FOR THE DESIGN AND SUSTAINABLE PRODUCTION OF STRUCTURED FOODS |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2013_14 |
Subject | TOOLS FOR THE DESIGN AND SUSTAINABLE PRODUCTION OF STRUCTURED FOODS | Code | 20705211 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 2nd | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Optional | Only annual |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Activitats de presa de contacte amb els estudiants i de presentació de l'assignatura. |
Lecture | Combinació de classe magistral i estudi de casos mitjançant la introducció de conceptes bàsics, la discussió d'exemples i la realització conjunta d'exercicis de forma presencial. |
Problem solving, exercises | Resolució de coleccions de problemes per als estudiants sota la supervisió del professorat, individualment o en grup. |
Case study | Es plantejarà un problema obert (cas pràctic) sobre el que l'estudiant, individualment o en grup, desenvoluparà una solució concreta. |
Personal tuition |