Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI | Codi | 19214123 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A8 |
Disposar dels criteris necessaris per realitzar el disseny bàsic del procés d'elaboració de vi i productes derivats. | |
A10 |
Disposar dels criteris necessaris per a realitzar la gestió i tractament de residus del serctor vitivinícola. | |
A11 |
Adquirir coneixements específics sobre els derivats del vi com vinagres, aiguardents i orujos Disposar dels coneixements específics per al disseny de les operacions unitàries que intervenen el procés d'elaboració de vins i productes derivats Disposar dels criteris necessaris per a realitzar el disseny bàsic del procés d'elaboració de vi i productes derivats. Disposar dels criteris necessaris per a realitzar la gestió i tractament de residus del sector vitivinícola. Disposar de coneixements específics sobre la legislació mediambiental del sector vitivinícola i d'elaboració de subproductes de vinya i vi. | |
A12 |
Adquirir coneixements específics sobre els derivats del vi com vinagres, aiguardents i orujos, | |
A13 |
Disposar dels criteris necessaris per a realitzar la gestió i tractament de residus del sector vitivinícola. | |
A15 |
Disposar dels criteris necessaris per a realitzar el disseny bàsic del procés d'elaboració de vi i productes derivats. Disposar dels coneixements específics per al disseny de les operacions unitàries que intervenen el procés d'elaboració de vins i productes derivats. Disposar dels coneixements específics sobre la legislació mediambiental del sector vitivinícola i d'elaboració de subproductes de la vinya i el vi Disposar dels criteris necessaris per a relitzar la gestió i tractament de residus del sector vitivinícola. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Selecciona un procediment d’ entre els que li proposa el professor Té una visió de conjunt de les diferents teories o metodologies d’una assignatura | |
B5 |
Accepta i compleix les normes del grup Contribueix a l’ establiment i aplicació dels processos de treball de l’ equip Amb la seva forma de comunicar i relacionar-se contribueix a la cohesió del grup | |
B6 |
Fa presentacions interessants i convincents Analitza, valora i respon de manera adequada a les preguntes que se li formulen en una presentació oral | |
B7 |
Soluciona els problemes considerant els elements del desenvolupament sostenible i les seves implicacions | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C2 |
Coneix el maquinari bàsic dels ordinadors Utilitza programari per a comunicació off-line: editors de textos, fulles de càlcul i presentacions digitals | |
C4 |
Produeix un text oral gramaticalment correcte Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa Produeix un text escrit gramaticalment correcte Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric Produeix un text escrit adequat a la situació comunicativa |