Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
REPTES VITÍCOLES ACTUALS APLICATS A LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL RAÏM |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | REPTES VITÍCOLES ACTUALS APLICATS A LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL RAÏM | Codi | 19625214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A5 |
Analitzar i interpretar dades sobre clima i planta (representació en gràfics) per aportar resultats sobre la interacció d'aquests factors (mitjançant anàlisis estadístics). Interpretar i aportar alternatives a una problemàtica sobre noves tècniques vitícoles a implementar segons varietats de raïm i condicionants de la regió vitícola, a partir de material científic. | |
A9 |
Analitzar i interpretar dades sobre clima i planta (representació en gràfics) per aportar resultats sobre la interacció d'aquests factors (mitjançant anàlisis estadístics). Interpretar i aportar alternatives a una problemàtica sobre noves tècniques vitícoles a implementar segons varietats de raïm i condicionants de la regió vitícola, a partir de material científic. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B6 |
Fa presentacions interessants i convincents | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C4 |
Produeix un text oral gramaticalment correcte Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç Produeix un text escrit gramaticalment correcte Produeix un text escrit ben estructurat, clar i ric |