Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19204235 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A14 | Valorar l'impacte soci-econòmic i les implicacions bioètiques dels diferents processos biotecnològics, i assegurar les disposicions legals vigents | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |