Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I | Codi | 19214111 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A7 | Ser capaç de fer produir i recol•lectar raïm de qualitat en funció del tipus de producte buscat i dels imperatius reglamentaris. | |
A8 | Ser capaç de realitzar la transformació d'aquest raïm en vi en funció del tipus de producte buscat, dels imperatius reglamentaris i d'higiene. | |
A9 | Ser capaç d'utilitzar els seus coneixements sobre la composició química del vi i la seva evolució per a dominar les pràctiques enològiques i els tractaments dels vins. | |
A10 | Ser capaç de triar les anàlisis adaptades al control o respondre a un problema donat, realitzar-les o fer realitzar-les, interpretar els resultats i donar els consells i prescripcions necessàries. | |
A11 | Ser capaç de produir raïm, elaborar vins i productes derivats respectant la reglamentació nacional, comunitària i internacional. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa. | |
B6 | Comunicar informació, idees, problemes i solucions de manera clara i efectiva en públic o en àmbits tècnics concrets. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |