Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
OPERACIONS BÀSIQUES |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | OPERACIONS BÀSIQUES | Codi | 19214121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
• Antoni Aucejo, M. Dolors Benages, Àngel Berna, Margarita Sanchotello, Carles Solà, Introducció a l’Enginyeria Química, • Ed. Pòrtic. Biblioteca Universitària, R.M.Felder, R.W.Rousseau , Principios Elementales de los Procesos Químic, Addison-Wesley Iberoamericana, Singh, D.R. Heldman , Introducción a la Ingeniería de los Alimentos, Acribia, Zaragoza, McNeil, B; Harvey, L.M. , Fermentation a practical approach, Irl Press, Oxford University Press, |
Complementària | |