2014_15
2014_15
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
castellano
english
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau d'Enologia (2014)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Alumnes Màsters Interuniversitaris
Begudes Fermentades (2014)
Enologia (2010)
1r Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
Grau d'Enologia (2009)
Assignatures
CREANT VALOR AL MÓN DEL VI
DADES IDENTIFICATIVES
2014_15
Assignatura (*)
CREANT VALOR AL MÓN DEL VI
Codi
19214217
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
Adreça electrònica
jmcanals@urv.cat
xavier.ybarguengoitia@urv.cat
Professors/es
CANALS BOSCH, JUAN MIGUEL
YBARGUENGOITIA MILLET, XAVIER
Web
Descripció general i informació rellevant
L'objectiu de l'assignatura és mostrar a l'estudiant com crear valor econòmic a partir d'un producte vitivinícola de qualitat.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent