Grau d'Infermeria (2009) |
Assignatures |
PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA | Codi | 18204108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A2 |
Conèixer la història de l'alimentació humana i reconèixer els diferents factors que incideixen a l'alimentació de l'home en el decurs de la història. | |
A8 |
Conèixer les necessitats alimentàries en les diferents etapes del cicle vital: embaràs i lactància materna, primera i segona infància, adolescència, etapa adulta i etapa d'envelliment. Realitzar valoracions de l'estat nutricional. | |
A14 |
Identificar els nutrients, el contingut nutritiu dels aliments, així com els diferents factors que poden influir negativament sobre la qualitat dels aliments. Conèixer l'equilibri alimentari. Explicar els aspectes bàsics de l'alimentació com a teràpia. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Posar en pràctica de forma disciplinada els enfocaments, mètodes i experiències que proposa el professor. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C4 |
Produeix un text oral adequat a la situació comunicativa |