Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | SOSTENIBILITAT A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19204235 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema 1: Sostenibilitat en la indústria alimentària. Concepte i eines per a la sostenibilitat mediambiental en la indústria alimentària. | |
Tema 2: Aprofitament de residus de producció en la indústria alimentària. |
|
Tema 3: Noves tendències en l'envasat dels aliments i en la gestió dels envasos. |