Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2015_16 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19204236 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de la assignatura |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts |
Seminaris | Resolució de problemes, discussió d'articles divulgatius o científics i treballs sobre temes relacionats amb el temari |
Presentacions / exposicions | Elaboració i Presentació d'un treball bibliogràfic sobre un tema relacionat amb els continguts de l'assignatura |
Atenció personalitzada | L’alumne pot fer les consultes que cregui convenients mitjançant cita prèvia amb el professor, o per correu electrònic |