Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19625102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema 1: Normativa de seguretat alimentària en la indústria enològica i de begudes fermentades. Aspectes higiènic-sanitaris aplicats a les begudes fermentades. | |
Tema 2. Contaminants d'origen biòtic i abiòtic. | |
Tema 3: Control microbiològic de les begudes fermentades |
|
Tema 4: Conservació de les begudes fermentades |