Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19204236 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Seminaris |
|
S'avaluaran les diferents activitats realitzades durant els seminaris, així com les tasques a realitzar fora de l'aula | 25 % | ||||
Presentacions / exposicions |
|
S'avaluarà tant el treball escrit com l'exposició oral mitjançant un rúbrica objectiva | 30 % | ||||
Proves mixtes |
|
S'avaluaran els continguts donats a classe mitjançant proves objectives tipus test i/o preguntes curtes | 45 % | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria serà un examen final on es demanarà el coneixement exhaustiu dels continguts del curs. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |