Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Criteris i procediments d’avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 19204301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Treball fi de grau | Quart | 2Q |
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat) | |||||||||||||||||
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||||
Elaboració del treball de fi de grau/màster |
|
S'avaluara la memòria escrita en base al model d'avaluació que es troba a la Normativa TFG, (annex 2). Si el treball s'avalua positivament es passa a la defensa oral.El coordinador lliurara als alumnes la nota final i en el cas que no s'hagi aprovat informara de les correccions necessàries i si s'escau de l'inici d'un nou procés. |
60% | ||||||||||||||
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster |
|
Per l'avaluació es tindrà en compte la valoració descrita a la Normativa TFG. | 40% | ||||||||||||||
Altres | |||||||||||||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||||||||||||||||