Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 19224116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Aspectes històrics de l'enologia | |
Vi i salut | Introducció general. Metabolisme de l'alcohol. Metabolisme i efectes perjudicials d'alguns compostos secundaris Efectes positius. Compostos antioxidants |
Vi i gastronomia | |
Geografia vitivinícola | Visió general. Aspectes econòmics i comercials. Coneixement del principals països productors: Espanya, Itàlia i França. Altres països productors europeus Nous països productors: Austràlia, Xile, Argentina i Sudàfrica. |
La professió d'enòleg |