Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS | Codi | 19625207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Seminaris |
|
S'avaluaran les diferents activitats realitzades durant els seminaris, així com possibles tasques a realitzar fora de l'aula. | 20% | |||||
Proves mixtes |
|
S'avaluaran els continguts donats a classe mitjançant proves mixtes. Part vinagres 45% Part destil·lats 35% |
80% | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Aquesta assignatura es de convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |