Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES | Codi | 19625104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Presentacions / exposicions |
|
Evaluació de diferents tipus de presentació: Elevator pitch One minute self presentation Full presentation (10 min) Presentació escrita |
10% 10% 40% 40% |
|||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té una única convocatòria. |