Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20244115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats adeçades a prendre contacte, recollir informació dels alumnes i presentar l'assignatura. |
Sessió Magistral | Es desenvoluparan conceptes teòrics i pràctics relacionats amb la conservació d'aliments per tractament tèrmics a altes i baixes temperatures. Es discutiran exemples i casos pràctics i es realitzaran de forma conjunta exercicis. |
Avantprojecte | Es tracta de realitzar projectes que permetin la cooperació de diverses assignatures i que enfrontin els alumnes, treballant en equip, a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d'aprenentatge en cooperació, de lideratge, d'organització, de comunicació i d'enfortiment de les relacions personals. |
Seminaris | Es treballa en profunditat algun aspecte específic de competències transversals. |
Resolució de problemes, exercicis | Els estudiants resoldran coleccions de problemes individualment i/o en grup. |
Atenció personalitzada | Temps del professor per atendre i resoldre dubtes als estudiants. |