Educational guide Faculty of Chemistry |
english |
Bachelor's Degree in Biochemistry and Molecular Biology (2009) |
Subjects |
FUNCTIONAL AND PERSONALISED FOOD |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2019_20 |
Subject | FUNCTIONAL AND PERSONALISED FOOD | Code | 13214222 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Optional | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
CE8 |
Comprendre les bases de legislació referent a aliments funcionals Conèixer els efectes dels components bioactius del aliments sobre la salut Entendre el paper de l'EFSA a Europa en relació als aliments funcionals Identificar els perfils nutricionals saludables | |
CE13 |
Avaluar l’estat nutricional de l’individu Descriure els possibles beneficis i inconvenients de les principals dietes Elaborar les dietes apropiades en funció de les necessitats específiques de cada individu | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |