Educational guide Faculty of Chemistry |
english |
Bachelor's Degree in Biochemistry and Molecular Biology (2009) |
Subjects |
FUNCTIONAL AND PERSONALISED FOOD |
Methodologies |
IDENTIFYING DATA | 2019_20 |
Subject | FUNCTIONAL AND PERSONALISED FOOD | Code | 13214222 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Optional | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Description | |
Introductory activities | Presentació de l'assignatura |
Lecture | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Seminars | Es treballaran i discutiran articles científics i/o casos clínics relacionats amb la temàtica de l’assignatura i que es lliuraran amb antelació per a que els alumnes llegueixin i responguin les preguntes. |
Problem solving, exercises in the classroom | Realització d'activitats proposades pel professor l'aula |
Presentations / oral communications | -Disseny, creació i elaboració d'una o dues xerradas o talleres sobre algun aspecte de l'assignatura a un públic definit pels alumnes de l'aula. -Registre reflexiu del desenvolupament de l'activitat -Presentació dels resultats i reflexions observades |
Personal attention | Atenció individualitzada de l'alumnat sobre aspectes/ dubtes sorgits durant el curs |