Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2014) |
Assignatures |
SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | SELECCIÓ I MILLORA D'INÒCULS ENOLÒGICS | Codi | 19224204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Presentació i discussió dels resultats obtinguts durant les pràctiques | 15% | ||||
Seminaris |
|
Participació als debats i a la discussió dels articles realitzats a classe (10%) Presentació d'un treball bibliogràfic sobre alguna aplicació enològica dels continguts de l'assignatura (25%) |
35% | ||||
Proves mixtes |
|
Prova objectiva de tipus test i/o preguntes curtes | 50% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria serà un examen final on es demanarà un bon coneixement dels continguts del curs |