Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | LABORATORI INTEGRAT D'OPERACIONS UNITÀRIES | Codi | 20214121 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
MCCABE, W.L.; SMITH, J.C.; HARRIOT, P., UNIT OPERATIONS OF CHEMICAL ENGINEERING, 5A ED. MCGRAW-HILL, 1993 COULSON, J.M., COULSON, J.M., VOL. 1-6, Pergamon Press, 1994 METCALF & EDDY, INGENIERÍA DE AGUAS RESIDUALES TRATAMIENTO, VERTIDO Y REUTILIZACIÓN, MCGRAW-HILL/INTERAMERICANA DE ESPAÑA, 1995 FARIÑAS, M., OSMOSIS INVERSA. FUNDAMENTOS, TECNOLOGÍA Y APLICACIONES, MACGRAW HILL, 1994 |
Complementària |
F.P. INCROPERA, D.P. De WITT, FUNDAMENTOS DE TRANSFERENCIA DE CALOR, 4ed, PRENTICE HALL, 1999 A. IBARZ & G.V. BARVOSA-CÁNOVAS, UNIT OPERATIONS IN FOOD ENGINEERING, CRC PRESS Boca Raont, 2003 P.G. SMITH KLUVER, INTRODUCTION TO FOOD PROCESS ENGINEERING, ACADEMIC/PLENUM PUBLISHERS, NEW YORK, 2003 |