Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20234108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicaran els continguts que figuren al programa de l'assignatura. |
Pràctiques de camp/sortides | Visita a una instal·lació ramadera |
Atenció personalitzada | Atenció personalitzada al alumne per qualsevol consulta o dubte |